- Deser biało czerwony
- Racuszki gryczane
- Pomidory faszerowane sałatką majonezową
- Kurczak w migdałach
- Koktajl owocowy na lodach
- Ogórki faszerowane
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Żółta pasta
- Jogurt własnej roboty
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Bananowe frytki
- Powidła śliwkowe
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Szarlotka biszkoptowa
- Babeczki z serem
- Słodka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Kotleciki z tuńczyka
- Krem z cukinii
- Biszkopciki domowe
- Ciasto-legumina z owocami
- Deser owocowy
- Wiśniowa legumina
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Kukurydziany chlebek amerykańskich farmerów
- Flaczki z kurczaka
- Łosoś pieczony w soli
- Pieczone jabłka
- Tarta cebulowa II
- Zupa z dyni
- Bułeczki serowe
- Kuszące jabłka
- Pulpety
- Placuszki-kaczuszki
- Koktajl malinowy
- Szpinakowa zapiekanka
- Krem z pogniecionych truskawek
- Siekane kotlety (bez mleka, jajek, glutenu)
- Zapiekanka warzywna - grecka
- Rulonik z serem
- Pulpety z koperkiem
- Soja prawie po bretońsku
- Spaghetti Estery
- Lody czekoladowe
- Deser z rabarbarem
- Mak z łamańcami
- Chleb Grahama
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Amerykańska szarlotka
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Pączki (bez glutenu)
- Krem do tortu (bez mleka, jajek)
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Mielona wołowina po chińsku
- Sałatka z winogronami
- Budyń karmelowy
- Marchewka z brukselką
- Kruche ciasto z truskawkami
- Biszkopt z owocami
- Złocisty nektar
- Zupa krem z pora