- Zupa selerowa
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Cytrynowy biszkopt
- Bu³eczki bez dro¿d¿y (bez glutenu)
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Ciasto jogurtowe
- Angielskie (deserowe) ciasto nale¶nikowe
- Ziemniaki po wêgiersku
- Szpinak zapiekany z serem
- Puree z dyni
- P±czki (bez glutenu)
- Cukinia z wody
- Ziemniaki po szwajcarsku (zapiekanka)
- Zupa z pulpetami
- Tarta z rabarbarem lub jab³kami
- Ry¿ z jajkami na parze
- Placek dro¿d¿owy ze ¶liwkami i kruszonk±
- Bitki wo³owe w sosie pomidorowym
- Sa³atka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Pasta - jajo i basta
- Ciasteczka pó³francuskie (bez jajek)
- Papryka faszerowana warzywami
- Ciasto z dyni±
- Zapiekane kanapki liliputa
- Kabaczek faszerowany ry¿em
- Zupa pomidorowa
- Sa³atka makaronowa
- Frittata z warzywami
- Kluski pó³francuskie ze ¶liwkami
- Sezamowa marchew
- Sa³atka z grilla
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Mazurek nugatowy
- Kartoflanka przecieranka
- Kapu¶niak
- Omlet grzybek z owocami
- Ciasteczka z p³atków owsianych i orzechów
- Szarlotka
- Koszyczek z pomidora
- Zupa jarzynowa
- Pierogi z jagodami
- Brzoskwiniowa pianka
- Ciasto czekoladowe
- Schab pieczony po galicyjsku
- Sok jab³kowy
- Nale¶niki z kremem waniliowym
- Biszkopciki domowe
- Makaron z sosem dyniowym
- Kluski serowe z rodzynkami
- Surówka z ¿urawinami i kapust± pekiñsk±
- Zupa z soczewicy
- Sos winegret
- Niez³y pasztet z fasoli
- Broku³y zapiekane w sosie serowym
- Kisiel z jab³kiem
- Cygañski kocio³ek
- Pieczeñ barania po angielsku
- Tarta orzechowo-truskawkowa
- Racuszki gryczane
- Knedle ze ¶liwkami