Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 2 lat
-
składnik: bulion
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Bananowe frytki
- Ziemniaki po włosku (zapiekanka)
- Błyskawiczny indyk w ogórkach
- Tartinki
- Resztki lata
- Krem twarożkowy z owocami
- Babeczki ryżowe ze śliwkami
- Cukinia faszerowana serem
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Puchate pyzy
- Zapiekanka turecka z miodem
- Bakłażany duszone
- Schab duszony w mleku ryżowym
- Placuszki drożdżowe
- Spaghetti z bobem
- Pierniczki
- Drób z porzeczkami
- Placek z cukinii
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Szejk niekoniecznie arabski
- Masa czekoladowa
- Kurczak w soku winogronowym
- Wyraziste tofu
- Biszkopt z owocami
- Sałatka z kurczakiem wędzonym
- Mrożone bezy z malinami
- Pasta z bakłażana
- Zupa owocowa
- Babka drożdżowa III
- Szparagi w cieście
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Otulona brzoskwinia
- Kluski serowe z rodzynkami
- Masło czosnkowe
- Rulonik z warzywami
- Zupa gulaszowa
- Zapiekanka warzywna - grecka
- Ciepła sałata z ziemniaków
- Omlet po hiszpańsku (tortilla)
- Ciasteczka z płatków owsianych i orzechów
- Jogurt z jagodami i sezamkami
- Zupa śliwkowa
- Jabłko duszone
- Tarta z brokułami lub z porami
- Krem z pogniecionych truskawek
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Ziemniaki po węgiersku
- Kruche ciasto
- Francuski sos czosnkowy
- Biszkopt
- Makaron w sosie Mornay
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Sałatka arabska tabuleh
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Przecier jabłkowy