Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 2 lat
-
składnik: bazylia
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Kisiel żurawinowy lub porzeczkowy
- Paszteciki z tuńczykiem
- Barszcz czerwony
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Jajka z nadzieniem szczypiorkowym
- Minestrone - włoska zupa jarzynowa
- Kruche wiatraczki
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Sorbet pomarańczowo-cytrynowy
- Sałatka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Domek z naleśników ze szpinakiem
- Deser z kaszy jaglanej
- Gołąbki z winogronowych liści
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli (bez glutenu)
- Kukurydziany chlebek amerykańskich farmerów
- Kasza jaglana zapiekana ze śliwkami
- Biszkopt z surowymi owocami
- Rogaliki z powidłami
- Szparagi w cieście
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Resztki lata
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Kiszone ogórki cioci Marty
- Puree z bakłażana
- Ślimaczki cynamonowe - ciastka
- Tarta ze szpinakiem
- Słone patyczki
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Pulpety rybne
- Kasza gryczana z serem
- Migdały w karmelu
- Ptysie na słono z farszem szpinakowym
- Terrine z białego sera
- Napoleonki
- Kurczak z jabłkiem
- Kartoflana zapiekanka
- Biurowa kartoflanka
- Przysmak serowy
- Rolady z kurzych piersi
- Mrożone owoce na patyku
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Fritata - warzywa w jajku
- Drób z porzeczkami
- Łosoś znad zatoki
- Pulpety z ryżem
- Szwedzki łosoś
- Sałatka marokańska
- Chińskie jajka herbaciane
- Mięso duszone po turecku
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Omlet grzybek z kozim serem
- Wyraziste tofu
- Drożdżowy placek ze śliwkami
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Sałatka grecka III
- Sałatka z czerwonej fasolki
- Udka kurczaka z mirabelkami
- Kurczak z kaszą