- Omlet azjatycki (bez glutenu i mleka)
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Mazurek daktylowy
- Farsz do uszek (bez mleka, jajek, glutenu)
- Krem z cukinii
- Sos pomidorowo-warzywny
- Rogaliki
- Kacze piersi z wiśniami
- Chleb razowy z kminkiem
- Zupa pomidorowa
- Różności pod beszamelem
- Zapiekanka z gotowanych ziemniaków
- Sałatka marokańska
- Letni sorbet
- Grzybek śmietanowy
- Bruschetta na kilka sposobów
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Przecier owocowy
- Schab ze śliwkami
- Sok pomidorowo-jabłkowy
- Kruszonka z jabłkami
- Makaron z serem i warzywami
- Kurczak w soku winogronowym
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Karmelowe wafelki
- Kruche ciasteczka przekładane kremem
- Faszerowana cukinia
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Chłodnik
- Papryka nadziewana twarogiem
- Ryba w sosie warzywnym
- Sałatka z arbuza i fety
- Farsz mięsny (bez jajek)
- Mięso duszone po turecku
- Ptysie na słodko z nadzieniem z bitej śmietany
- Kasza jaglana zapiekana ze śliwkami
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Napój marchwiowo-malinowy
- Zupa migdałowa
- Sałatka z winogronami
- Kruche ciasto
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Zupa z dyni na mleku
- Zrazy z grzybami i ziemniakami
- Konfitury (i sok) z malin
- Koktajl malinowy
- Zupa jagodowa
- Omlet po włosku (frittata)
- Pasta z kurczaka
- Karpatka
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Cudowna cukinia
- Sałatka grecka III
- Sałatka z truskawek i melona
- Pomidory z papryką po włosku
- Pieczone jabłka
- Sezamowa marchew
- Pasta z bakłażana
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym