- Pieczeń wieprzowa na zimno
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Ryba po grecku II
- Sajgonki (bez glutenu)
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Lody na patyczkach
- Zapiekanka z mięsa i ziemniaków
- Pizza (bez mleka)
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Lody (bez mleka)
- Zupa jabłkowa z curry
- Naleśniki (bez mleka i jajek)
- Mazurek bakaliowy (bezglutenowy)
- Lane kluski (bez glutenu)
- Naleśniki z serem
- Budyniowa zupa malinowa
- Kurze skrzydełka z miodem i czosnkiem
- Ciasteczka czekoladowo-owsiane
- Tzatziki
- Koktajl brzoskwiniowy
- Chleb Grahama
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Zupa owocowa
- Kruche ciasto z truskawkami
- Kukurydziany chlebek amerykańskich farmerów
- Ciasto z jagodami kruche
- Błyskawiczna sałatka z tuńczyka
- Kompot z suszu
- Zupa migdałowa
- Papryka faszerowana warzywami
- Koktajl z melona
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Różności pod beszamelem
- Sałatka szpinakowa
- Francuskie kiełbaski serowe
- Placek piaskowy ze śliwkami lub jabłkami
- Pasta - jajo i basta
- Schab pieczony po galicyjsku
- Jajka marynowane w occie
- Owocowe zabawki
- Schab winny
- Sorbet pomarańczowo-cytrynowy
- Bułgarski chłodnik
- Biszkopt z surowymi owocami
- Pasta z łososia
- Dynia z piekarnika
- Słone patyczki
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Wesołe omleciki
- Kruche wiatraczki
- Nadziewany kabaczek
- Przysmak serowy
- Szwedzki łosoś
- Lekkie ciasto czekoladowe
- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Pasztet z łososia
- Omlet grzybek z owocami
- Legumina śliwkowa
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Sałatka z cukini