Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 2 lat
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Potrawka z patisonami
- Pizze - miniaturki
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Bakłażany zapiekane
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Napój z owoców jagodowych
- Warzywa smażone w cieście
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Krem truskawkowy
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Koktajl dla malucha z miodem i jogurtem
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Surówka z czerwonej kapusty
- Omlet po polsku
- Mleczne wafelki
- Sernik na zimno
- Sałatka z truskawek i melona
- Kurczak z czereśniami
- Sos pomidorowy klasyczny
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Deser z rabarbarem i kruszonką
- Musaka (potrawa bałkańska)
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Fritata - warzywa w jajku
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Placki ziemniaczane
- Cielęcina ze szpinakiem i brokułami
- Zupa ogórkowa
- Szparagi pod beszamelem
- Babka drożdżowa III
- Kurczak w potrawce
- Omlet po włosku (frittata)
- Karmelowe wafelki
- Mazurek daktylowy
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Kruche ciasteczka ( bez glutenu)
- Pączki z białego sera
- Zupa z soczewicy
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Sałatka z tuńczyka i fasoli
- Budyń czekoladowy (suflet)
- Zupa owocowa
- Lody owocowe
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli
- Sałatka z grilla
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Żółta pasta
- Baranina duszona po turecku
- Kisiel żurawinowy lub porzeczkowy
- Szpinakowa zapiekanka
- Pulpeciki pod beszamelem
- Placki (bez mleka, jajek)
- Chleb pita
- Zupa z dyni na słono
- Błyskawiczny chłodnik
- Bułgarski chłodnik
- Zapiekanka z mięsa i ziemniaków