- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Naleśniki z mięsem
- Zupa pomidorowa z kaszą jaglaną
- Cukinia faszerowana serem
- Clafoutis wiśniowy z mlekiem sojowym
- Ziemniaki po włosku (zapiekanka)
- Ryba w beszamelu z kukurydzą
- Masa czekoladowa - ganache
- Bezy z bitą śmietaną i owocami
- Gazpacho - chłodnik z warzyw
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Warzywa z drobiem po chińsku
- Niesłodka zupa z dyni
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Truskawki w czekoladzie
- Makaron z pomidorami
- Kurczak pani prezes
- Naleśniki meksykańskie
- Sałatka z rukoli
- Kisiel z truskawkami
- Kotlety mielone dla dzieci
- Mulatki z bakaliami
- Jajka z nadzieniem szczypiorkowym
- Ryba w sosie warzywnym
- Angielskie (deserowe) ciasto naleśnikowe
- Filet z indyka w soku owocowym
- Knedelki z sandacza
- Budyń czekoladowy (suflet)
- Otulona brzoskwinia
- Zawijaski z chleba tostowego
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Jajka w sosie majonezowym z dodatkami
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Sałatka z tofu
- Łazanki zapiekane z owocami
- Pomidory z papryką po włosku
- Pascha
- Zupa z cukinii
- Zupa ''jak miodek''
- Hiszpański omlet z ziemniakami
- Zupa z soczewicy do termosu
- Barszcz czerwony
- Szaszłyk z indyka z morelami
- Wyraziste tofu
- Krupniczek mamy
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Tarta owocowa
- Krupnik
- Kompot z rumiankiem
- Chleb kukurydziany
- Pulpety z koperkiem
- Zupa z dyni
- Zupa owocowa
- Leśny przysmak na kolację
- Faworki dla małych dzieci (bez glutenu)
- Sos prowansalski aioli
- Zapiekanki z bagietki
- Rogaliki z powidłami
- Deser z rabarbarem
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami