- Ciasto z dynią
- Bułeczki z kapustą
- Potrawka z kurczaka ze śliwkami i miodem
- Kruche wiatraczki
- Budyń (bez mleka)
- Galaretki
- Kruche plastry cytrusów
- Przysmak serowy
- Pasta z łososia
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Zupa nic
- Złocisty nektar
- Budyń czekoladowy (suflet)
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Zupa marchwiowo-soczewicowa
- Kompot z suszu
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Tort makowy pyszny
- Ryba po grecku II
- Kopytka
- Koktajl owocowy na lodach
- Sałatka ze szpinaku z kawałkami drobiu
- Ryż smażony z kiełkami i szynką
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Rulonik z wędzonym łososiem
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)
- Zupa jabłkowa z curry
- Chrupki Krzysia
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Chleb Grahama
- Sorbet arbuzowy
- Pieczone jabłka
- Bajgle z pastą curry i bazyliową
- Sałatka ryżowa
- Sierpniowa sałatka
- Białe leczo
- Surówka z kapusty pekińskiej
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Placki ziemniaczane
- Sałatka z arbuza i fety
- Pierwsze mięsko
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Udka kurczaka z mirabelkami
- Ptysie na słono z farszem beszamelowym
- Zapiekanka z pomidorami
- Pieczone kartofle
- Pieczeń schabowa lakierowana
- Zupa krem z cukinii
- Amerykańska szarlotka
- Surówka z żurawinami i selerem
- Zupa krem z kalafiora i sałaty
- Kaczka z jabłkami
- Tarta owocowa
- Pizze - miniaturki
- Panierowane paluszki rybne
- Ziemniaki po szwajcarsku (zapiekanka)
- Budyń z żółtkiem