- Zupa z dyni na słono
- Słodka bułka marchewkowa
- Sałatka owocowa w pomarańczy
- Lane kluski
- Kruchy placek ze śliwkami
- Surówka z marchwi i jabłka
- Grecka zapiekanka warzywna
- Lody waniliowe
- Rosół z kurczaka i wołowiny
- Barszcz postny
- Tort (bez glutenu)
- Trufle czekoladowe
- Ziemniaki faszerowane
- Bajgle z pastą curry i bazyliową
- Sernik tradycyjny
- Babeczki z musem owocowym
- Torcik z galaretką
- Migdały w karmelu
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Ciasto do pizzy: kruche
- Ptysie na słono z farszem szpinakowym
- Siekane kotlety (bez mleka, jajek, glutenu)
- Sos pomidorowo-warzywny
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Kurczak z jabłkiem
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Ziemniaki po hiszpańsku
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Surówka z jabłek i dyni
- Kompot ze śliwek
- Tarta orzechowo-truskawkowa
- Sałatka z cykorii i owoców
- Błyskawiczny indyk w ogórkach
- Łazanki zapiekane z owocami
- Uszka
- Placuszki drożdżowe
- Grzanki z mozzarellą
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Ciasto z dynią
- Kotlety z płatków owsianych
- Zupa śliwkowa
- Placek z cukinii
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Lekkie ciasto czekoladowe
- Słodkie kaszotto
- Pasta z bakłażanów
- Zupa szczawiowa
- Kisiel z jabłkiem
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Zawiniątka z indyka w sosie porzeczkowym
- Bułeczki z kapustą
- Suszone pomidory
- Ptysie na słodko z nadzieniem z bitej śmietany
- Ciasto-legumina z owocami
- Placki ziemniaczane
- Tarta brokułowa
- Pieczeń cielęca
- Spatzle
- Knedelki z sandacza