- Makaron z sosem dyniowym
- Kisiel z malinami
- Kotleciki drobiowe w sosie cytrusowym z makaronem
- Szaszłyk z indyka z morelami
- Risotto z łososiem
- Ziemniaki po duńsku
- Zapiekanka warstwowa z mięsem
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Zupa marchwiowo-soczewicowa
- Potrawka z kurczaka ze śliwkami i miodem
- Pascha II
- Cytrynowy biszkopt
- Mus owocowy
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Sorbet arbuzowy
- Dal z soczewicy
- Gruszki w kremie waniliowym
- Puree z dyni
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Łagodne chili
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Sos wiśniowy do owoców
- Sałatka z zieloną soczewicą
- Bułeczki bez drożdży (bez glutenu)
- Szybka ryba po grecku
- Placek z owocami (bez mleka)
- Ciasteczka czekoladowo-owsiane
- Jabłko z sałatką ryżową
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Trufle czekoladowe
- Sałatka z bakłażanów
- Warzywa z kuskusem (makaronem)
- Chleb Grahama
- Schab winny
- Pstrąg w sosie agrestowym
- Zawiniątka z indyka w sosie porzeczkowym
- Biszkopt z surowymi owocami
- Zapiekanka rybna
- Bezy (bez mleka)
- Cytrynowe ciasteczka
- Ziemniaki faszerowane
- Pasta z bakłażanów
- Panierowane serki pleśniowe
- Potrawka z kurczaka po staropolsku
- Sierpniowa sałatka
- Różowy koktail truskawkowy
- Kolorowy ryż
- Zupa selerowa
- Kompot z suszu
- Kurczak z pomidorami
- Makaron z serem i warzywami
- Tarta brokułowa
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Schab z rodzynkami
- Kurczak egzotyczny
- Zapiekanka z drobiu
- Owoce pasteryzowane
- Kotleciki cielęce
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe