- Warzywa w pergaminie po grecku
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Tarta z jabłkami
- Zupa z marchwi
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Ciasto marchwiowe
- Kukurydziany chlebek amerykańskich farmerów
- Różności pod beszamelem
- Nadziewany kabaczek
- Tęczowy sorbet
- Ziemniaki po szwajcarsku (zapiekanka)
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Jabłko z sałatką ryżową
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Jabłko duszone
- Krem z kalafiora
- Bowl bezalkoholowy
- Makaron z pomidorami
- Panga w pergaminie
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Kotleciki z soji
- Arabski chleb pita
- Zupa selerowa
- Pałki kurczaka na dwa sposoby
- Koktajl malinowy
- Biszkopciki domowe
- Cukinia z pomidorami
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem
- Złocisty nektar
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Zupa waniliowa z poziomkami
- Sałatka z truskawek i melona
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Czipsy
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Zupa krem z marchwi
- Mulatki z bakaliami
- Bezglutenowe ciasteczka
- Knedelki z sandacza
- Rulonik z serem
- Chrupiące ciasto z rabarbarem
- Tort makowy pyszny
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Ryż z jajkami na parze
- Francuski sos czosnkowy
- Bruschetta na kilka sposobów
- Konfitury (i sok) z malin
- Pierniczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Mazurek bakaliowy (bezglutenowy)
- Łosoś pieczony w soli
- Placuszki drożdżowe
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Mazurek z powidłami i pomadą
- Lane kluski (bez jajek)
- Polski sos wielkanocny