- Pascha II
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Legumina śliwkowa
- Uszka
- Sok jabłkowy
- Chłodnik bułgarski (tarator)
- Kruche ciasto z masą makową
- Pizza (bez glutenu)
- Owoce ze słoika
- Pieczeń cielęca
- Chleb ziołowy
- Omlet po hiszpańsku (tortilla)
- Ptysie na słono z farszem beszamelowym
- Surówka z dyni
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Truskawki w czekoladzie
- Ryba po azjatycku
- Szaszłyki z kurczaka
- Zupa krem z zielonego groszku
- Pizza pomidorowo-serowa
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Owsiane chrupki
- Brzoskwinie na ostro
- Babka drożdżowa Cioci Anuli
- Zupa z kabaczków
- Koktajl owocowy na lodach
- Pizza z owocami
- Sałatka z kurczakiem wędzonym
- Schab ze śliwkami
- Ryba z cukinią
- Zupa jarzynowa
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Cukinia faszerowana serem
- Sorbet brzoskwiniowy
- Czekoladowe chrupki
- Tortilla hiszpańska
- Gwiazdeczki cynamonowe
- Kluseczki bananowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Drób z porzeczkami
- Maślane bułeczki (bez glutenu)
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Cynamonowe gwiazdki z lukrem
- Chrupki Krzysia
- Kruche spiralki
- Caprese
- Muffiny jagodowe
- Leśny przysmak na kolację
- Sałatka z rukoli
- Omlet grzybek z owocami
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Naleśniki z sosem mornay
- Ciasto z jagodami ucierane
- Tarta cukiniowa bez ciasta
- Kurczak z ryżem
- Kruche ciasteczka przekładane kremem
- Bakłażany duszone
- Pierś z kurczaka i kuskus z pomidorami