- Zupa migdałowa
- Kanapka z pastą jajeczną
- Naleśniki z mięsem
- Tarta z żurawinami
- Pierogi leniwe
- Ciasto z jagodami ucierane
- Zupa z cukinii
- Surówka z marchwi
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Chleb alpejski z orzechami
- Bułgarski chłodnik
- Nadziewany kabaczek
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Pasta (dip) z bobu
- Makaron z twarożkiem na słodko
- Babka drożdżowa III
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Makrobiotyczne gołąbki
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Tarta zapiekana z owocami i kremem
- Zawiniątka z indyka w sosie porzeczkowym
- Różności pod beszamelem
- Przecier owocowy
- Placek z zielonego groszku
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Kruszonka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Szaszłyki z bakłażanem i papryką
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Napój marchwiowo - truskawkowy
- Kruche ciasteczka
- Sałatka ryżowa z curry
- Rulonik z serem
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Sok pomidorowo-jabłkowy
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Banany z szynką
- Ciasto daktylowo-orzechowe
- Śliwkowy omlet
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Jajka marynowane w occie
- Chleb (bez glutenu)
- Udka kurczaka z mirabelkami
- Baba wielkanocna z szafranem
- Deser brzoskwiniowy
- Lane kluski (bez jajek)
- Zupa ''jak miodek''
- Domowy budyń
- Flaczki z kurczaka
- Eskalopek z pomidorem
- Pasta z łososia
- Sałatka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Koktajl truskawkowo - poziomkowy
- Kruche ciasto z owocami i pianą
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Pulpety
- Rogaliki kokosowe
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Papryka faszerowana warzywami
- Ziemniaki faszerowane