Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 8. miesiąca
-
składnik: jagody
-
rodzaj potrawy: deser
- Błyskawiczny chłodnik
- Warzywa smażone w cieście
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Ciasto czekoladowe
- Puszysty mus wieloowocowy
- Pomidory faszerowane sałatką majonezową
- Kotleciki z soji
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Ciasto z jagodami kruche
- Puree z bakłażana
- Faszerowane papryki
- Minestrone - włoska zupa jarzynowa
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Dynia z piekarnika
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Szara pasta
- Masa czekoladowa - ganache
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Rogaliki
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Pulpeciki pod beszamelem
- Kapuśniak
- Ciasto na ptysie
- Cielęcina ze szpinakiem i brokułami
- Zupa krem z dyni
- Omlet arabski
- Soja prawie po bretońsku
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Słodkie bułeczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Szaszłyki z bakłażanem i papryką
- Mak z łamańcami
- Pierogi kresowe
- Kotlety mielone dla dzieci
- Naleśniki (bez mleka i jajek)
- Szparagi pod beszamelem
- Ślimaki daktylowe
- Zapiekanka z pomidorami
- Placki z cukinii
- Placuszki cukiniowe
- Pierogi z owocami
- Pomidorowa z lanymi kluseczkami
- Zawiniątka z indyka w sosie porzeczkowym
- Chłodnik pomidorowy
- Budyń karmelowy
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem
- Strudel z jabłkami
- Siekane kotlety (bez mleka, jajek, glutenu)
- Koktajl z owoców sezonowych
- Gjuwecz po słowiańsku
- Domowy budyń
- Ciasto z dynią
- Różności pod beszamelem
- Szaszłyk z kurczaka w marynacie
- Placuszki z cukinii
- Chłodnik z pomidorów
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Łazanki zapiekane z owocami
- Placuszki-kaczuszki
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem