Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 8. miesiąca
-
składnik: jagody
-
rodzaj potrawy: deser
- Pasta z bakłażana
- Napój marchwiowo-malinowy
- Koktajl dla malucha z miodem i jogurtem
- Placuszki z tuńczyka
- Tarta jabłkowa II
- Resztki lata
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Sałatka z kurczakiem wędzonym
- Sałatka z czerwonej fasolki
- Pierogi z młodą kapustą
- Grejpfrut z sałatką z kurczaka
- Bezglutenowe ciasteczka
- Tarta prawie Tatin
- Zupa marchwiowo-soczewicowa
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Zupa krem z marchwi
- Spaghetti z pulpetami
- Bruschetta na kilka sposobów
- Batony orzechowo-kokosowe
- Ciastka owsiane
- Ciasto z jagodami ucierane
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Sos różowy
- Bezy z truskawkami i bitą śmietaną
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Kluski kładzione z jabłkami
- Zimowy kurczak
- Pulpety z koperkiem
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Zupa z pulpetami
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Mulatki z bakaliami
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Leniwe bez białego sera
- Proste ciasto na kruchy spód
- Zupa ze świeżych pomidorów
- Musaka (potrawa bałkańska)
- Napój różany
- Ciasto z jabłkami
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Kurczak z jabłkiem
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Zupa krem z zielonego groszku
- Kapuśniak i ogórkowa
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Krem bananowy
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Ryba po żydowsku
- Powidła śliwkowe
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Ryba z warzywami pod beszamelem
- Ryż smażony z kiełkami i szynką
- Krem truskawkowy
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Pączki (bez glutenu)
- Surówka z marchwi i jabłka
- Makaron z brokułami
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza