- Szara pasta
- Kremowa zapiekanka z ziemniaków
- Pasztet fasolowo-warzywny (bez jajek)
- Kawior z bakłażana
- Cytrynowy biszkopt
- Cukinia faszerowana serem
- Trufle czekoladowe
- Sos jogurtowy
- Sos winegret
- Sałatka z tofu
- Kurczak z marchewką i curry
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Biszkopt (bez glutenu)
- Cytrynowe masło
- Sorbet porzeczkowy
- Ziemniaki faszerowane
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Makrela w ziołowej potrawce
- Masa czekoladowa - ganache
- Muffiny jagodowe
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Talarki z kurczaka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Sałatka z tuńczyka i fasoli
- Masło czosnkowe
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Trufle z herbatników
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Kostka z kaszki manny
- Kruche ciasto z surowymi owocami i kremem waniliowym
- Śliwkowa legumina
- Ciasteczka ryżowe (bezglutenowe)
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Risotto z łososiem
- Ciasto bezowe z kremem
- Ciasto scrabble
- Pomidory z papryką po włosku
- Sos różowy
- Zupa jagodowa
- Pomidorowa z bazylią
- Sok jagodowy
- Mrożone owoce na patyku
- Zimowy kurczak
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Stworki z ciasta serowego
- Sorbet owocowy
- Ptysie na słono z farszem beszamelowym
- Tarta z żurawinami
- Koktajl dla malucha z miodem i jogurtem
- Faszerowane papryki
- Kisiel z malinami
- Kartoflanka przecieranka
- Kapuśniak
- Chleb pita
- Faszerowane kurze piersi
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli
- Młode warzywa z pieca
- Spaghetti z sosem pesto
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Surówka z dyni
- Sorbet malinowy