- Mrożone bezy z malinami
- Omlet po francusku
- Placki z cukinii
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Kurczak w curry
- Galaretka z surowymi owocami
- Placuszki cukiniowe
- Ciasto bananowe
- Schab pieczony po galicyjsku
- Zawijaski z chleba tostowego
- Smażona mozzarella
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Zupa gulaszowa
- Przecier jabłkowy
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Krem z cukinii
- Zapiekanka z jabłek i makaronu
- Różowa zupa owocowa
- Cukinia faszerowana serem
- Sałatka ze szpinaku z kawałkami drobiu
- Otulona brzoskwinia
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Masa czekoladowa - ganache
- Migdały w karmelu
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Pizza hawajska
- Grzanki III
- Omlet po hiszpańsku (tortilla)
- Truskawki w czekoladzie
- Makaron w sosie Mornay
- Suszone pomidory
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Bakłażany z makaronem
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Rurki z kremem pistacjowym
- Pieczone jabłka
- Tzatziki
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Lekka rybna
- Keks biszkoptowy
- Mrożone owoce
- Koktajl mleczno-owocowy
- Ratatuja nicejska
- Tartinki
- Makrela w ziołowej potrawce
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Pasta z kurczaka
- Zielona zupa
- Dipy jogurtowe
- Szpinakowa zapiekanka
- Ciasto z jagodami ucierane
- Cytrynowe masło
- Kotlety mielone dla dzieci
- Knedle ze śliwkami
- Sztuka mięsa w sosie pomidorowym
- Koszyczek z pomidora
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Zawiniątka z wędliny i serka
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Chłodnik bułgarski (tarator)