- Mleczny przysmak
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Cytrynowe ciasteczka
- Daktylowe roladki
- Sa³atka z kwiatami
- Nale¶niki z kremem waniliowym
- Schab winny
- Torcik z galaretk±
- Nale¶niki z jagodami
- Ró¿owy koktail truskawkowy
- Puree z truskawek i kiwi
- Zapiekanka turecka z miodem
- Kor¿ - placek kresowy
- Szasz³yk z indyka z morelami
- S³oneczna sa³atka
- Pierogi kaukaskie
- Szpinak zapiekany z serem
- Barszcz czerwony
- Placek z owocami (bez mleka)
- Zupa jab³kowa
- Ryba po ¿ydowsku
- ¦wieczki z nale¶ników z ziemniakami i bryndz±
- Ry¿ z truskawkami (bezglutenowy)
- Krem z budyniu (bez jajek)
- Schab z rodzynkami
- Puchate pyzy
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Mozzarella w karecie
- Rulonik z warzywami
- Napój ró¿any
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Kurczak z ananasem
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Sok pomidorowo-jab³kowy
- Frittata z warzywami
- Sa³atka marokañska
- Pizze - miniaturki
- Ciasto z jagodami ucierane
- Filet z indyka w soku owocowym
- Je¿ z awokado
- Kisiel z owoców ¶wie¿ych lub mro¿onych
- Drób lub wo³owina z zielonym groszkiem w str±czkach
- Makaron rozmaito¶ci
- Zawijaski z chleba tostowego
- Kruche ciasteczka przek³adane kremem
- Spaghetti z pulpetami
- Faszerowane kurze piersi
- Jajka faszerowane
- Bananowe frytki
- Szarlotka biszkoptowa
- Nektarynkowy krem
- Makaron z twaro¿kiem na s³odko
- Bananowa manna
- Koktajl owocowy na lodach
- Babeczki z serem
- Mulatki z bakaliami
- Batoniki orkiszowe
- Sa³atka z pomarañczy i porów
- Zraziki sezamkowe