- Jajka faszerowane
- Ptysie na s³ono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Jajka z nadzieniem twaro¿kowym
- Ciasto na ptysie
- Krupnik
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Panga w pergaminie
- Biszkoptowe ciasto z owocami
- Pyzy
- Galaretka z pigwy
- Sos prowansalski aioli
- Sa³atka z m³odych buraków i malin
- Zupa ry¿owa z pietruszk±
- Jajka mimoza
- Deser brzoskwiniowy
- Makaron rozmaito¶ci
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Bak³a¿any duszone
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Hiszpañski omlet z ziemniakami
- Ziemniaki po szwajcarsku (zapiekanka)
- Chrupki Krzysia
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Rulonik z serem
- Ciasteczka ry¿owe (bezglutenowe)
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Pierniczki ca³uski
- Rulonik z wêdzonym ³ososiem
- Owoce z kruszonk±
- Zimny pomidor
- Wo³owina w sosie
- Batony orzechowo-kokosowe
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Zupa jab³kowa z curry
- Babeczki z szynk± i serem
- Placki z ziemniaków i jab³ek
- Indyk z marchewk±
- Koszyczek z pomidora
- Przecier owocowy
- ¦liwkowy omlet
- Pieguski
- Placuszki cukiniowo-ziemniaczane
- Chleb alpejski z orzechami
- Szasz³yki z bak³a¿anem i papryk±
- Sos wi¶niowy do owoców
- Chrupi±ce babeczki
- Zupa francuska
- Indyk w galarecie
- Przecier z mann±
- Kompot z suszu
- Potrawka z kurczaka ze ¶liwkami i miodem
- Budyñ z ¿ó³tkiem
- Ciecierzyca z kolorow± papryk±
- Gaspacho - hiszpañska zupa na zimno
- Ryba po ¿ydowsku
- Sa³atka owocowa
- Zawini±tka z indyka w sosie porzeczkowym
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)