- Przecier owocowy
- Dip fasolowy
- Warzywa sma¿one w cie¶cie
- Surówka z marchewki
- Trufle czekoladowe
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Ró¿owa kaszka
- Mazurek trójwarstwowy
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Nale¶niki chiñskie
- Kruszonka z jab³kami
- Batony orzechowo-kokosowe
- Mus owocowy
- Bowl bezalkoholowy
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi ¶liwkami i migda³ami
- Ryba po grecku
- Zupa krem z kalafiorów
- Jab³ka z aroni±
- Knedle ze ¶liwkami
- Mleczny przysmak
- Surówka zimowa
- Zupa krem z grzankami
- Kisiel mleczny z ¿ó³tkiem
- Krem z budyniu (bez jajek)
- Zawijaski z chleba tostowego
- Sa³ata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Surówka z ¿urawin±
- Trufle z herbatników
- Budyñ czekoladowy (suflet)
- Krem jab³kowy
- Sorbet brzoskwiniowy
- Tort bezowy z kremem truskawkowym (bezglutenowy)
- Mus truskawkowy II
- Bu³eczki z ziarenkami (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kurczak z ananasem
- B³yskawiczny indyk w ogórkach
- Ciasteczka migda³owe
- Lekkie ciasto czekoladowe
- Misie ciasto dla K³apouchego
- Omlet arabski
- Sa³atka wiosenna z li¶æmi babki i mlecza
- Paszteciki (bez jajek)
- £azanki zapiekane z owocami
- Schab pieczony po galicyjsku
- Kurze zawini±tka
- Nale¶niki (bez glutenu)
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Deser z rabarbarem
- Napój ró¿any
- Baba wielkanocna z szafranem
- Kruche ciasto z surowymi owocami i kremem waniliowym
- Croque monsieur i croque madame
- Spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym
- Pier¶ indycza z orzechowym farszem
- Cukinia z pomidorami i bazyli±
- Ciasto marchwiowe z figami
- Dynia z piekarnika
- Daktylowe roladki
- Tarta (bez glutenu)
- Cukinie z daleka