Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 8. miesiąca
-
składnik: jagody
-
rodzaj potrawy: deser
- Biszkopty bezglutenowe
- Placuszki cukiniowo-ziemniaczane
- Tort naleśnikowy z pomidorami
- Krem jarzynowy z indykiem
- Koktajl truskawkowo - poziomkowy
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Zraziki sezamkowe
- Kompot ze śliwek
- Przecier z cukinii
- Wiśniowa legumina
- Indyk przekładany
- Zupa krem z kalafiora i sałaty
- Pieczeń wieprzowa na zimno
- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Surówka z cykorii
- Naleśniki z owocami (ciepłe lub zimne)
- Pizza (bez mleka)
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Leśny przysmak na kolację
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Krupnik
- Mazurek trójwarstwowy
- Mleczny przysmak
- Owocowa legumina
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Karp w szarym sosie
- Zupa nic (bez glutenu)
- Cudowna cukinia
- Mrożony jogurt jagodowy
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Pasta z łososia
- Babeczki z szynką i serem
- Makaron w sosie Mornay
- Mus brzoskwinia - jabłko - banan dla dzieci
- Słodkie bułeczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Klops z zielonego groszku i szynki
- Zupa z dyni na słono
- Sos polski
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Gaspacho - hiszpańska zupa na zimno
- Uszka wigilijne (bez mleka, jajek, glutenu)
- Cukinia z pomidorami i bazylią
- Kremowa zapiekanka z ziemniaków
- Kurczak w migdałach
- Klopsiki cielęce
- Papryka faszerowana warzywami
- Zupa krem z brokułów ze śmietanką
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Kartofle duszone
- Włoski chleb ziołowy
- Gjuwecz po słowiańsku
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Jabłko duszone
- Wytrawne kruche ciasto
- Pierniczki
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Baranina duszona po turecku
- Sałatka z pomarańczy i porów