Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1,5 roku
-
składnik: bakłażan
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)
- Faszerowana cukinia
- Sałatka z bakłażanów
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Cynamonowe gwiazdki z lukrem
- Kurczak z czereśniami
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Bułeczki serowe
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Zupa krem z warzyw zielonych i białych
- Tort bezowy z kremem truskawkowym (bezglutenowy)
- Koktajl malinowy
- Nadzienie do kurczaka (bez mleka, glutenu)
- Lekka rybna
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Omlet po polsku
- Kulki rybne po norwesku
- Placuszki z cukinii
- Indyk w galarecie
- Kurze zawiniątka
- Ciasto (bez mleka)
- Sałatka szpinakowa
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Otulona brzoskwinia
- Ziemniak w kropki
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Bakłażanowe kotlety
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Chrupiące kaczuszki
- Zupa krem z włoszczyzny i pomidorów
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Naleśniki chińskie
- Kruche ciasteczka przekładane kremem
- Chleb (bez glutenu)
- Kisiel z jabłkiem
- Tarta ze szpinakiem
- Ślimaczki cynamonowe - ciastka
- Gwiazdeczki cynamonowe
- Macaroni & cheese
- Kisiel z malinami
- Omlet po włosku (frittata)
- Chleb alpejski z orzechami
- Kurczak z ananasem
- Budyń czekoladowy (suflet)
- Kurczak z marchewką
- Filet z indyka w soku owocowym
- Owoce pasteryzowane
- Śliwki z figą i melisą
- Zrazy z kury
- Naleśniki z serem
- Zrazy z grzybami i ziemniakami
- Kruche ciasto z owocami i pianą
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Kotleciki cielęce
- Zupa z dyni na mleku
- Ziemniaki po grecku (zapiekanka)
- Tartaletki z porami
- Sorbet arbuzowy