- Otulona brzoskwinia
- Zapiekanka z jabłek i makaronu
- Klops z zielonego groszku i szynki
- Sos koperkowy
- Wołowina z fasolką szparagową
- Ciasto drożdżowe Basi, mojej teściowej
- Kurczak w soku winogronowym
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Zupa krem z kalafiorów
- Sos jogurtowy
- Naleśniki (bez mleka i jajek)
- Zielona zupa
- Lody dla młodych
- Cytrynowe masło
- Kruchy placek ze śliwkami
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Naleśniki z owocami (ciepłe lub zimne)
- Masa czekoladowa - ganache
- Zupa jagodowa
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Pasta z bakłażana
- Krem jarzynowy z indykiem
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Biszkopt z surowymi owocami
- Naleśniki chińskie
- Ryba z cukinią
- Ziemniaki duszone z papryką i pomidorami
- Kruche ciasteczka ( bez glutenu)
- Kotlety z płatków owsianych
- Kurczak egzotyczny
- Ogórki faszerowane
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Tarta - kruche ciasto
- Ciasto na pierogi (bez jajek)
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Jajka w sosie majonezowym z dodatkami
- Brzoskwinowe oczko
- Kopytka (bez jajek)
- Zupa ''jak miodek''
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Spaghetti z papryką
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Mielonka z dodatkami
- Kartoflanka przecieranka
- Zawiniątka z wędliny i serka
- Zimny pomidor
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Zapiekanka z marchwi
- Barszcz ukraiński
- Jeż z awokado
- Sos polski
- Jajka z nadzieniem szczypiorkowym
- Szpinakowa zapiekanka
- Cukinia z wody
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Owoce pasteryzowane
- Gnocchi dyniowe
- Racuszki serowe
- Delikatny i puszysty sernik