- Kruche ciasteczka
- Jajka z szynk± w majonezie
- Kruche ciasto
- Kruche plastry cytrusów
- Racuchy z kurczakiem
- Pomidorki sauté
- Makaron w sosie Mornay
- Nale¶niki chiñskie
- Najprostsza tarta owocowa
- Soja prawie po bretoñsku
- Zupa krem z pora
- Owoce z kruszonk±
- Sa³atka z bak³a¿anów
- Kisiel owocowy
- Pierniczki ca³uski
- Wycinanki z sera
- Fasola z miodem i cytryn±
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi ¶liwkami i migda³ami
- Knedle ze ¶liwkami
- Kokosowy sernik
- Krem z cukinii
- Deser z rabarbarem
- Pascha II
- Schab z pomarañczami
- Pierogi z serem po w³osku (tortellini)
- Ciasto do pizzy: kruche
- Nale¶niki z ¿ó³tym serem
- Zupa kalafiorowa z curry
- Cukinia z pomidorami
- Ptysie na s³ono z farszem z kurzej w±tróbki
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Krem z kalafiora
- Tarta z surowymi truskawkami i bit± ¶mietan±
- Nale¶niki z serem
- Sa³atka owocowa na s³ono
- Napój z owoców jagodowych
- Lody twaro¿kowe
- Owoce pasteryzowane
- Krem z pogniecionych truskawek
- Sa³atka z cukini
- Placuszki z tuñczyka
- Ciasteczka czekoladowo-owsiane
- Kisiel z owoców ¶wie¿ych lub mro¿onych
- Ciasto-legumina z owocami
- Babeczki z musem owocowym
- Cytrynowy biszkopt
- Pulpety z ry¿em
- Pasta z kurczaka
- Sa³atka wiosenna z li¶æmi babki i mlecza
- Surówka z selera z owocami
- Drobiowy gulasz z warzywami
- Ry¿ z truskawkami
- Tarta z broku³ami lub z porami
- Biszkopt z owocami
- Ryba w sosie koperkowym
- Sa³atka z czerwonej fasolki
- Szasz³yk z kurczaka z boczkiem
- Ch³odnik bu³garski (tarator)
- S³one patyczki
- Kruchy placek ze ¶liwkami