- Deser z rabarbarem
- Tarta orzechowo-truskawkowa
- Koktajl malinowy
- Sałatka ryżowa (bezglutenowa)
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Śliwki z figą i melisą
- Placek z cukinii
- Legumina śliwkowa
- Ryż smażony z kiełkami i szynką
- Cielęcina ze szpinakiem i brokułami
- Tarta (bez glutenu)
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Rurki z kremem pistacjowym
- Mazurek bakaliowy (bezglutenowy)
- Tort (bez glutenu)
- Kurczak z czereśniami
- Murzynek
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Sos jogurtowy
- Schab ze śliwkami
- Zupa krem z mrożonych brokułów
- Tarta z grzybami
- Jeż
- Mazurek cytrynowy III
- Lody czekoladowe
- Stworki z ciasta serowego
- Krem twarożkowy z owocami
- Zupa marchwiowo-soczewicowa
- Pomidory nadziewane twarożkiem (bez glutenu)
- Cytrynowe masło
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Zupa szpinakowa
- Czekoladowe chrupki
- Lody waniliowe
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Bułeczki z ziarenkami (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kotlety mielone (bez jajek)
- Zupa ''jak miodek''
- Sos koperkowy
- Sernik (bez glutenu)
- Gazpacho - chłodnik z warzyw
- Lane kluski
- Grecki gulasz z drobiu
- Krem z kalafiora
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Angielskie (deserowe) ciasto naleśnikowe
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Szaszłyki z kurczaka
- Surówka z cykorii
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Ryba z cukinią
- Tarta brokułowa
- Pieczeń wieprzowa na zimno
- Pulpety rybne
- Kisiel żurawinowy lub porzeczkowy
- Cygański kociołek
- Szpinak z baraniną