- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Mazurek cytrynowy III
- Kulki rybne po norwesku
- Papryka faszerowana warzywami
- Zupa marchwiowo-soczewicowa
- Jajka z nadzieniem twarożkowym
- Bakłażany z makaronem
- Kruchy placek ze śliwkami
- Brzoskwinie na ostro
- Daktylowe kulki
- Lody czekoladowe
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Koktajl malinowy
- Kapusta z sosem sojowym
- Barszcz czerwony
- Indyk w warzywach z porzeczkami
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Frittata z warzywami
- Naleśniki meksykańskie
- Zupa jagodowa
- Ciasto-legumina z owocami
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Szwedzki łosoś
- Sałatka owocowa
- Klops z zielonego groszku i szynki
- Wołowina z fasolką szparagową
- Chłodnik
- Kolorowy ryż
- Ciasto do pizzy: z proszkiem do pieczenia
- Kluski kładzione z jabłkami
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Ciasto z jagodami ucierane
- Ciasto do pizzy: kruche
- Rurki z kremem pistacjowym
- Ptysie na słodko z nadzieniem jabłkowym
- Sałatka szpinakowa
- Strudel z jabłkami
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Biszkopt
- Tarta owocowa
- Cukinie z daleka
- Leniwe bez białego sera
- Kruche ciasteczka przekładane kremem
- Tarta z owocami i kremem budyniowym
- Papryka nadziewana twarogiem
- Błyskawiczny indyk w ogórkach
- Gjuwecz po słowiańsku
- Gruszki w kremie waniliowym
- Bułka orzechowa
- Zapiekanka z pomidorami
- Owoce pasteryzowane
- Mus truskawkowy II
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Pasta z łososia
- Ptysie na słono z farszem szpinakowym
- Zupa z soczewicy
- Zupa krem z brokułów ze śmietanką
- Ciasto jogurtowe