Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: jajka
-
rodzaj potrawy: deser
- Barszcz ukraiński
- Masa czekoladowa - ganache
- Gazpacho - chłodnik z warzyw
- Kiszone ogórki cioci Marty
- Cielęcina ze szpinakiem i brokułami
- Ryba po azjatycku
- Mrożony jogurt jagodowy
- Pasta z awokado
- Pączki z białego sera
- Kurczak z curry
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Surówka z dyni
- Misie patysie - ciasto
- Placuszki rybne orientalne
- Warzywa z kuskusem (makaronem)
- Podstawowe ciasto naleśnikowe
- Kisiel mleczno-owocowy
- Zrazy z pieca
- Zupa krem z dyni
- Murzynek
- Chleb pita
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Różności pod beszamelem
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Kruche ciasto z surowymi owocami i kremem waniliowym
- Indyk w galarecie
- Krem z cukinii
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Lody bananowo - czekoladowe
- Zupa z soczewicy
- Maślane bułeczki bez masła
- Zupa z kabaczków
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Sałatka z rukoli
- Puchate pyzy
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Sernik (bez glutenu)
- Barszcz postny
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Kurze skrzydełka z miodem i czosnkiem
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Śliwkowa legumina
- Słone patyczki
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Ryba z warzywami pod beszamelem
- Papryka faszerowana warzywami
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Koktajl pomarańczowo- marchwiowy
- Zupa z dyni na słono
- Rulonik z wędzonym łososiem
- Pomidory z papryką po włosku
- Lane kluski (bez glutenu)
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Halibut pod parmezanem
- Babeczki z musem owocowym