Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: jajka
-
rodzaj potrawy: deser
- Babeczki ryżowe ze śliwkami
- Sos różowy
- Surówka z cykorii
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Jajka faszerowane
- Risotto z łososiem
- Zapiekanka brokułowa
- Wyraziste tofu
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Musaka (potrawa bałkańska)
- Jajka w sosie majonezowym z dodatkami
- Sos pomidorowo-warzywny
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Panierowane paluszki rybne
- Brzoskwinie na ostro
- Kompot z rumiankiem
- Pizze - miniaturki
- Sałatka z kurczakiem wędzonym
- Tarta z brokułami lub z porami
- Omlet azjatycki (bez glutenu i mleka)
- Ciasto czekoladowe
- Kukurydziany chlebek amerykańskich farmerów
- Jeż
- Kolorowy ryż
- Pasta z bakłażanów
- Zupa owocowa
- Rolady z kurzych piersi
- Makaron z sosem szpinakowym
- Placki ziemniaczane (bez jajek)
- Sałata z truskawkami
- Mielona wołowina po chińsku
- Klopsiki cielęce
- Zapiekanka z marchwi
- Ciasto drożdżowe Basi, mojej teściowej
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Sorbet pomarańczowo-cytrynowy
- Zupa z dyni
- Grecki gulasz z drobiu
- Surówka z kminkiem
- Koktajl malinowy
- Czekoladowe chrupki
- Zupa selerowa
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Pomidory nadziewane twarożkiem (bez glutenu)
- Kurczak z ryżem
- Ciasteczka owsiane z wiśniami
- Korż - placek kresowy
- Kurczak z pomidorami
- Kruche ciasto z musem owocowym
- Budyniowa zupa malinowa
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Knedle ze śliwkami
- Pizza wegetariańska
- Naleśniki z żółtym serem
- Ryba po żydowsku
- Ptysie dla alergika (bez glutenu)
- Warzywa smażone w cieście
- Bułki maślane
- Budyń z żółtkiem
- Farsz do uszek (bez mleka, jajek, glutenu)