- Biszkopt (bez glutenu)
- Banany z szynk±
- Zupa krem z marchwi
- Pasta (dip) z bobu
- Ciasteczka czekoladowe
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Ciasto na ptysie
- Jogurt w³asnej roboty
- Zupa z pulpetami
- Szejk niekoniecznie arabski
- Strudel z jab³kami
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Kurczak z curry
- Ryba w sosie koperkowym
- Brzoskwinie na ostro
- Pierogi z soczewic±
- Pasta z kurczaka
- Sa³ata ze sma¿onymi w±tróbkami i balsamico
- Zapiekanka warstwowa z miêsem
- Placek z owocami (bez mleka)
- Zupa krem z mro¿onych broku³ów
- Ziemniaki po niemiecku
- Tarta jab³kowa II
- S³odkie kaszotto
- Pierogi z owocami
- Rurki z kremem pistacjowym
- Knedle ze ¶liwkami
- ¦limaki daktylowe
- Faszerowane papryki
- Drobiowy gulasz z warzywami
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Kruche ciasteczka
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Ciasteczka owsiane z wi¶niami
- Mus brzoskwinia - jab³ko - banan dla dzieci
- Mielonka z dodatkami
- Cudowna cukinia
- Krupnik z kaszy jêczmiennej
- Kotleciki drobiowe w sosie cytrusowym z makaronem
- Placuszki z ³ososia i ziemniaków
- Ciasto do pizzy: klasyczne
- Szparagi w cie¶cie
- Deser z kaszy jaglanej
- Proste ciasto na kruchy spód
- Ch³odnik
- Szasz³yki z ³ososia
- Sos koperkowy
- Zupa-krem z marchwi
- Karp w szarym sosie
- Omlet z cukini± i papryk±
- Tarta z ¿urawinami
- Kruche ciasto z surowymi owocami i kremem waniliowym
- Kulki rybne po norwesku
- Ch³odnik owocowy
- Jajka mimoza
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Pierogi z jagodami
- Szarlotka
- Mak z ³amañcami
- Sa³ata z truskawkami