- Racuszki z dyni
- S³oneczna sa³atka
- Krem do tortu (bez mleka, jajek)
- Masa czekoladowa - ganache
- Ciasteczka migda³owe
- Ptysie na s³ono z farszem beszamelowym
- Kluski pó³francuskie ze ¶liwkami
- Zimny pomidor
- Rulonik z wêdzonym ³ososiem
- B³yskawiczny ch³odnik
- Szasz³yki z jagniêcia (drobiu)
- Pyzy
- Pierogi z serem po w³osku (tortellini)
- Barszcz czerwony
- Kompot ze ¶liwek
- Koktajl z owoców sezonowych
- Deser brzoskwiniowy
- Tarta owocowa
- Schab pieczony po galicyjsku
- Ciasteczka z cukierkow± dekoracj±
- Delikatny sernik
- Knedelki z sandacza
- Ziemniaki faszerowane
- Zimowy kurczak
- Zapiekanka warzywna z cukini±
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Bananowe frytki
- Koktajl malinowy
- Surówka z jab³ek i dyni
- Powid³a ¶liwkowe
- Kurczak z ananasem po chiñsku z ry¿em
- Mro¿one owoce
- Lekka rybna
- Fritata - warzywa w jajku
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Placek piaskowy ze ¶liwkami lub jab³kami
- Sierpniowa sa³atka
- Rogaliki dro¿d¿owe
- Sa³atka dziadka Julka
- Pierniczki ca³uski
- Leniwe pierogi ze szpinakiem
- Jab³ka z aroni±
- Omlet grzybek z kozim serem
- Kapu¶niak
- Surówka z ¿urawinami i kapust± pekiñsk±
- Polski sos wielkanocny
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Biszkopty bezglutenowe
- Kasza jaglana zapiekana ze ¶liwkami
- Kurczak pani prezes
- Zupa krem z mro¿onych kalafiorów
- Lody jagodowe z miêt±
- Batony orzechowo-kokosowe
- Zupa-krem z marchwi
- Racuchy dro¿d¿owe
- Mak z ³amañcami
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Mro¿one owoce na patyku
- Jab³ko z sa³atk± ry¿ow±
- ¦liwkowa legumina