- Surówka z kminkiem
- Szarlotka
- Faworki dla małych dzieci (bez glutenu)
- Ciasto czekoladowe
- Kisiel malinowy
- Makaron rozmaitości
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Zimowy kurczak
- Cykoria w sosie śmietanowym
- Szejk niekoniecznie arabski
- Kisiel żurawinowy
- Placuszki jabłkowe
- Bitki z drobiu w sosie cytrynowym
- Ciasto daktylowo-orzechowe
- Ogórki faszerowane
- Wiśniowa legumina
- Zapiekanka serowa (bez glutenu)
- Ciasto z jabłkami
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)
- Przecier z cukinii
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Krem truskawkowy
- Makaron z warzywami
- Jabłkowy kurczak
- Spaghetti z papryką
- Pascha II
- Zupa migdałowa
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Surówka z mieszanych warzyw
- Makaron z sosem szpinakowym
- Muffiny jagodowe
- Baranina duszona po turecku
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Lukier cytrynowy (bez mleka, jajek, glutenu)
- Pierogi z soczewicą
- Delikatny sernik
- Surówka z cykorii i natki
- Puree ziemniaczane
- Uszka
- Ziemniaki pieczone
- Kluski przecierane (bez mleka, jajek, glutenu)
- Cukinia z pomidorami
- Naleśniki z żółtym serem
- Pulpety rybne
- Błyskawiczne pierogi leniwe
- Szparagi solo
- Naleśniki z kremem waniliowym
- Sałatka z truskawek i melona
- Babka ziemniaczana z sosem beszamelowym
- Bułeczki z kapustą
- Lody dla młodych
- Pulpeciki pod beszamelem
- Rogaliki z powidłami
- Smażone banany
- Piernik
- Warzywa z kuskusem (makaronem)
- Ciasto piaskowe z truskawkami
- Ciasteczka z cukierkową dekoracją