- Pasta z bakłażanów
- Misie patysie - ciasto
- Drobiowy gulasz z warzywami
- Naleśniki z farszem twarogowym
- Lody dla młodych
- Kurczak z marchewką i curry
- Ryba cytrynowa
- Bułgarski chłodnik
- Placek z cukinii
- Placuszki z tuńczyka
- Sałatka z zieloną soczewicą
- Kruche ciasto z owocami i pianą
- Pizza (bez glutenu)
- Sos winegret
- Minestrone - włoska zupa jarzynowa
- Chleb bezglutenowy
- Zapiekanki z bagietki
- Sałatka ryżowa (bezglutenowa)
- Spaghetti z sosem pesto
- Ryba w sosie pomidorowym z kaszą
- Pasta (dip) z bobu
- Kruche ciasto z truskawkami
- Dal z soczewicy
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Surówka z marchwi i jabłka
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Kasza gryczana z serem
- Keks biszkoptowy
- Indyk z marchewką
- Sos wiśniowy do owoców
- Zupa gulaszowa
- Sola meuniere
- Biszkopt (bez glutenu)
- Masło czosnkowe
- Zupa owocowa
- Terrine z białego sera
- Chleb alpejski z orzechami
- Krupnik z kaszy jęczmiennej
- Budyń karmelowy
- Kisiel żurawinowy lub porzeczkowy
- Młode warzywa z pieca
- Zupa szczawiowa
- Pascha II
- Kasza jaglana zapiekana ze śliwkami
- Grzanki z mozzarellą
- Bajgle z pastą curry i bazyliową
- Sałatka z kurczakiem wędzonym
- Clafoutis wiśniowy z mlekiem sojowym
- Śliwkowa legumina
- Biszkopciki domowe
- Omlet z cukinią i papryką
- Kartoflana zapiekanka
- Delikatny sernik
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Marchewka z brukselką
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Naleśniki z mięsem
- Jogurt własnej roboty
- Krem z budyniu (bez jajek)