- Parówki w cieście naleśnikowym
- Rurki z kremem pistacjowym
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Chleb ziołowy
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Nektarynkowy krem
- Angielskie (deserowe) ciasto naleśnikowe
- Lekka rybna
- Łagodne chili
- Faszerowane kurze piersi
- Leśny przysmak na kolację
- Sałatka z czerwonej fasolki
- Bruschetta na kilka sposobów
- Minestrone - włoska zupa jarzynowa
- Lody waniliowe
- Kartofle duszone
- Kisiel owocowy
- Trufle czekoladowe
- Rozmaitości na parze
- Pulpety rybne
- Pierogi kresowe
- Śliwkowy omlet
- Pieczone pierożki z serem
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Chłodnik
- Ziemniaki po niemiecku
- Potrawka z kurczaka ze śliwkami i miodem
- Koktajl owocowy na lodach
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Batoniki orkiszowe
- Surówka z selera z owocami
- Potrawka z kurczaka po staropolsku
- Ciasto-legumina z owocami
- Zapiekanki z bagietki
- Puree z bakłażana
- Przecier z manną
- Sałatka z truskawek i melona
- Krupniczek mamy
- Zupa krem z dyni
- Zupa z soczewicy
- Uszka
- Pączki z białego sera
- Koktajl malinowy
- Pulpeciki pod beszamelem
- Łosoś znad zatoki
- Zupa z dyni na słono
- Szarlotka miękka
- Talarki z kurczaka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kasza jaglana zapiekana z jabłkami
- Schab winny
- Krem truskawkowy
- Kruche wiatraczki
- Galaretki
- Mus truskawkowy II
- Grzanki z mozzarellą
- Mrożone owoce na patyku
- Sos majonezowy
- Chłodnik pomidorowy
- Kulki serowo-orzechowe
- Warzywa w pergaminie po grecku