Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 8. miesiąca
-
składnik: jagody
-
rodzaj potrawy: deser
- Sałatka dziadka Julka
- Rulonik z warzywami
- Szaszłyki z kurczaka
- Chłodnik polski (uproszczony, błyskawiczny)
- Ziemniaki faszerowane
- Kluski z kaszy manny
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Cudowna cukinia
- Kruche ciasto z surowymi owocami i kremem waniliowym
- Ryba z porami i marchewką
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Ryż z jajkami na parze
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Pieczeń barania po angielsku
- Gnocchi dyniowe
- Pizze - miniaturki
- Tarta wiśniowa
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Sałatka grecka III
- Arabski chleb pita
- Pieczeń cielęca
- Kisiel z truskawkami
- Sezamowa marchew
- Pieczone jabłka
- Panierowane serki pleśniowe
- Potrawka z kurczaka po staropolsku
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Kuskus jak prawdziwy
- Placuszki z tuńczyka
- Surówka z selera z owocami
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Zupa z pulpetami
- Sałatka ryżowa z curry
- Zapiekanka z marchwi
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Ciasto-legumina z owocami
- Hiszpański omlet z ziemniakami
- Lody waniliowe
- Mazurek trójwarstwowy
- Kisiel żurawinowy lub porzeczkowy
- Orzechy w czekoladzie
- Schab duszony w mleku ryżowym
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Krem jarzynowy z indykiem
- Zupa minestrone
- Lody czekoladowe
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Jajka z szynką w majonezie
- Kurczak z ananasem po chińsku z ryżem
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)
- Rogaliki drożdżowe
- Pizza hawajska
- Zrazy z pieca
- Tarta zapiekana z owocami i kremem
- Chińskie jajka herbaciane
- Jagodzianki
- Tarta z surowymi truskawkami i bitą śmietaną