- Masa pomarańczowa
- Szparagi solo
- Pulpety rybne
- Jogurt własnej roboty
- Placki z jabłkami
- Lane kluski
- Bułeczki z kapustą
- Naleśniki z kremem waniliowym
- Pulpety z koperkiem
- Angielskie (deserowe) ciasto naleśnikowe
- Bitki z drobiu w sosie cytrynowym
- Zupa z soczewicy
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Spaghetti z bobem
- Sos prowansalski aioli
- Makaron z warzywami
- Pianka bananowa
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Miodek cebulowy
- Barszcz ukraiński
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Kluski kładzione z jabłkami
- Mrożony jogurt jagodowy
- Tort budyniowy cioci Halinki
- Chleb pita
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Surówka z mieszanych warzyw
- Kotlety mielone dla dzieci
- Brzoskwiniowa pianka
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Jeż
- Racuszki najłatwiejsze
- Owoce z kruszonką
- Gjuwecz po słowiańsku
- Gruszki w kremie waniliowym
- Croque monsieur i croque madame
- Makaron w sosie Mornay
- Cukinia z pomidorami i bazylią
- Ciasteczka owsiane z ziarnem sezamowym
- Dynia z piekarnika
- Napój różany
- Mus truskawkowy II
- Ryba po żydowsku
- Koktajl jabłkowy
- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Puree z dyni
- Pierogi z młodą kapustą
- Ciasteczka owsiane z wiśniami
- Sałatka szpinakowa
- Kulki serowo-orzechowe
- Placuszki cukiniowo-ziemniaczane
- Tarta ze szpinakiem
- Napój z owoców jagodowych
- Zapiekanka z gotowanych ziemniaków
- Budyń z żółtkiem
- Szpinakowe pesto
- Owocowy indyk
- Caprese
- Potrawka z kurczaka po staropolsku