- Frittata z warzywami
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Pomidory nadziewane twarożkiem
- Zupa z pulpetami
- Faszerowana cukinia
- Topione pomidory
- Kruszonka z jabłkami
- Babka drożdżowa III
- Błyskawiczna sałatka z tuńczyka
- Pasta z łososia
- Zielona zupa
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli
- Surówka z cykorii i natki
- Różowa zupa owocowa
- Pizze - miniaturki
- Jogurt z jagodami i sezamkami
- Gruszki w kremie waniliowym
- Szpinakowe pesto
- Kluski kładzione z jabłkami
- Mleczne wafelki
- Zupa pomidorowa
- Ryba po żydowsku
- Lody twarożkowe
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Makaron w sosie Mornay
- Naleśniki z kremem waniliowym
- Baba wielkanocna z szafranem
- Soja prawie po bretońsku
- Sałatka
- Napój z owoców jagodowych
- Brzoskwinowe oczko
- Bakłażany z makaronem
- Jaś na słodko
- Mus truskawkowy II
- Cielęcina ze szpinakiem i brokułami
- Pianka bananowa
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Schab ze śliwkami
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Ciastka owsiane
- Makaron z twarożkiem na słodko
- Kurczak z czereśniami
- Zupa ''jak miodek''
- Ciasto daktylowo-orzechowe
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Kurczak z jabłkiem
- Sałatka z truskawek i melona
- Sałatka z zieloną soczewicą
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Spaghetti z pulpetami
- Lody (bez mleka)
- Jogurt własnej roboty
- Maślane bułeczki bez masła
- Placek z zielonego groszku
- Koktajl malinowy
- Zupa migdałowa
- Kruchy placek ze śliwkami
- Brzoskwiniowa pianka
- Kruche ciasto z bita śmietaną