- Kasza jaglana zapiekana z jabłkami
- Zupa marchwiowo-soczewicowa
- Zupa gulaszowa
- Krem truskawkowy
- Owocowy indyk
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Przecier jabłkowy
- Kurczak egzotyczny
- Sałatka z żurawinami i ryżem
- Pizza wegetariańska
- Owocowa legumina
- Placuszki z łososia i ziemniaków
- Zapiekanka twarożkowa na słodko
- Tarta jabłkowa II
- Przecier owocowy
- Chłodnik pomidorowy
- Sałatka z arbuza i fety
- Faszerowane kurze piersi
- Bitki panierowane z wariacjami
- Kompot ze śliwek
- Odświętna sałatka z kapusty pekińskiej
- Nadziewany kabaczek
- Zupa selerowa
- Pierwsze mięsko
- Gołąbki z winogronowych liści
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Słodkie kaszotto
- Ciasto z jagodami ucierane
- Batony orzechowo-kokosowe
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Pierniczki
- Bułki maślane
- Bananowa manna
- Nektarynkowy krem
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Ciasteczka owsiane z wiśniami
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Chrupiące wafle
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Ciasteczka półfrancuskie (bez jajek)
- Guacamole
- Dip fasolowy
- Zapiekanka z sera i makaronu
- Batoniki orkiszowe
- Jogurt z jagodami i sezamkami
- Pulpety
- Cykoria w sosie śmietanowym
- Żółta pasta
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Kurczak z jabłkiem
- Kuszące jabłka
- Potrawka z patisonami
- Ciastka kokosowe
- Naleśniki meksykańskie
- Trufle czekoladowe
- Warzywa z drobiem po chińsku
- Zupa ogórkowa
- Rozmaitości na parze
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Sorbet pomarańczowo-cytrynowy