- Rizotto z tuńczykiem
- Pączki z białego sera
- Zupa nic (bez glutenu)
- Zupa cytrynowa
- Zupa krem z kalafiorów
- Blinki z cukinii
- Zapiekanka warstwowa z mięsem
- Mazurek daktylowy
- Brzoskwinowe oczko
- Lekkie ciasto czekoladowe
- Surówka z jabłek i dyni
- Makaron w sosie Mornay
- Jabłko z sałatką ryżową
- Ciasteczka ryżowe (bezglutenowe)
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Szara pasta
- Zielona zupa
- Naleśniki (bez mleka i jajek)
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Mleczne wafelki
- Błyskawiczna sałatka z tuńczyka
- Tort (bez glutenu)
- Talarki z kurczaka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kotleciki z soji
- Słodka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Sałatka z bakłażanów
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Puree z dyni
- Wytrawne kruche ciasto
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Sajgonki (bez glutenu)
- Zupa pomidorowa
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Orzechy w czekoladzie
- Zupa kukurydziana
- Zapiekanka warzywna - grecka
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Jajka panierowane
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Brzoskwiniowa pianka
- Deser z rabarbarem i kruszonką
- Cytrynowy biszkopt
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Podstawowe ciasto naleśnikowe
- Kurczak z curry
- Pasztet fasolowo-warzywny (bez jajek)
- Kluski przecierane (bez mleka, jajek, glutenu)
- Sorbet owocowy
- Szpinakowe pesto
- Mazurek bakaliowy (bezglutenowy)
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Budyń karmelowy
- Zupa szczawiowa
- Ciastka orzechowe
- Cykoria w sosie śmietanowym
- Grzanki III
- Baba wielkanocna z szafranem
- Ciasteczka owsiane z ziarnem sezamowym
- Pulpety rybno-ziemniaczane