- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Surówka z marchwi
- Kotlety z p³atków owsianych
- Babeczki z szynk± i serem
- Leniwe bez bia³ego sera
- Spaghetti z cukini±
- Jogurt w³asnej roboty
- Makaron ze szparagami i ³ososiem
- Jajka z nadzieniem twaro¿kowym
- Sos ró¿owy
- Babka ziemniaczana z sosem beszamelowym
- Makrela w zio³owej potrawce
- Risotto z ³ososiem
- Sa³atka z truskawek i melona
- Ciasto scrabble
- Jogurt z jagodami i sezamkami
- Jab³ko z sa³atk± ry¿ow±
- Bitki z drobiu w sosie cytrynowym
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- ¯ó³ta pasta
- Kruche ciasteczka
- Faworki dla ma³ych dzieci (bez glutenu)
- Tarta i babeczki z porami i szynk±
- Sa³atka dziadka Julka
- Indyk w warzywach z porzeczkami
- Jab³ka w cie¶cie
- Biszkopt z owocami
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Schab ze ¶liwkami
- Drób z porzeczkami
- Gnocchi dyniowe
- Surówka z dyni
- Placki z cukinii
- Ry¿ z jajkami na parze
- Z³ocisty nektar
- Zupa z zielonego groszku
- Sezamki
- Krem z cukinii
- Ciasto z jagodami ucierane
- Budyñ (bez mleka)
- Zapiekanka z sera i makaronu
- Sajgonki (bez glutenu)
- Sa³atka owocowa
- Kisiel ¿urawinowy lub porzeczkowy
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Tarta zapiekana z owocami i kremem
- Mazurek bakaliowy (bezglutenowy)
- Owoce pasteryzowane
- Rulonik z pieczonym kurczakiem
- Panierowane paluszki rybne
- Surówka zimowa
- Mleczne wafelki
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Szpinakowa zapiekanka
- Nale¶niki (bez mleka i jajek)
- Farsz miêsny (bez jajek)
- Omlet z pomidorami i papryk±
- Ziemniaki faszerowane
- Placuszki z tuñczyka
- Resztki lata