- Szparagi solo
- Grzanki parmezanowe
- Zrazy z kury
- Drożdżowy placek ze śliwkami
- Naleśniki biszkoptowe z truskawkami
- Zupa z soczewicy
- Nadziewany kabaczek
- Napoleonki
- Zapiekanka rybna
- Zupa z dyni
- Tarta prawie Tatin
- Spaghetti z papryką
- Tarta zapiekana z owocami i kremem
- Koktajl z melona
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Młode warzywa z pieca
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Kukurydziany chlebek amerykańskich farmerów
- Tartinki
- Tarta z brokułami lub z porami
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Kopytka
- Koktajl owocowy na lodach
- Barszcz czerwony
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli (bez glutenu)
- Ciasto na pierogi (bez jajek)
- Ciastka orzechowe
- Potrawka z patisonami
- Bułeczki serowe
- Włoski chleb ziołowy
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Chleb Grahama
- Kisiel mleczny z żółtkiem
- Placek z cukinii
- Biurowa kartoflanka
- Jogurt z jagodami i sezamkami
- Grejpfrut z sałatką z kurczaka
- Pizza (bez mleka)
- Pieczeń wieprzowa na zimno
- Sałatka owocowa
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Kulki rybne po norwesku
- Pizza pomidorowo-serowa
- Surówka z cykorii i natki
- Zupa cytrynowa
- Lody czekoladowe
- Spaghetti z cukinią
- Sezamowa marchew
- Surówka z dyni
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Ziemniaki pieczone
- Brzoskwinie na ostro
- Makaron z sosem bez gotowania
- Słoneczna sałatka
- Wołowina w sosie
- Zupa pomidorowa
- Ziemniaki po szwajcarsku (zapiekanka)
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Surówka z żurawinami i marchwią