- Chleb alpejski z orzechami
- Owoce pasteryzowane
- Złocisty nektar
- Sezamowa marchew
- Jabłko duszone
- Szparagi z jajkami mimoza
- Domowy budyń
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Kurczak w soku winogronowym
- Ciasteczka czekoladowo-owsiane
- Jajka z nadzieniem szczypiorkowym
- Potrawka z patisonami
- Topione pomidory
- Sałatka
- Duszona ryba z warzywami
- Paszteciki (bez jajek)
- Ziemniaki po węgiersku
- Galaretki
- Kruche wiatraczki
- Chłodnik
- Ptysie na słono z farszem serowym
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Sos czekoladowy
- Ryż z jajkami na parze
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Zupa krem z brokułów ze śmietanką
- Ziemniaki faszerowane
- Kurczak w migdałach
- Macaroni & cheese
- Sos prowansalski aioli
- Napój z owoców jagodowych
- Aromatyczny schab
- Omlet po włosku (frittata)
- Sałatka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Zupa nic
- Mak z łamańcami
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Kolorowa jajecznica
- Tarta wiśniowa
- Sałatka z drobiem i morelami
- Kasza gryczana z serem
- Pieczeń barania po angielsku
- Najprostsza tarta owocowa
- Kruche ciasto z bita śmietaną
- Chrupiące wafle
- Owoce w czekoladzie
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Letni sorbet
- Koktajl owocowy na lodach
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Szaszłyk z kurczaka z boczkiem
- Krem z cukinii
- Racuszki
- Orzechy w czekoladzie
- Ziemniaki po grecku (zapiekanka)
- Makaron z serem i warzywami
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)