- Marchewka z brukselką
- Ciasteczka migdałowe
- Omlet z cukinią i papryką
- Deser z rabarbarem
- Owoce ze słoika
- Maślane bułeczki bez masła
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Sos polski
- Aromatyczny schab
- Rulonik z warzywami
- Kruszonka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Chrupiące babeczki
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Czipsy
- Ciasto marchwiowe z figami
- Sałatka z kwiatami
- Tzatziki
- Makaron z brokułami
- Naleśniki z owocami (ciepłe lub zimne)
- Suszone pomidory
- Owoce z kruszonką
- Ryba w sezamie
- Zielona zupa
- Spaghetti Estery
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Chleb (bez glutenu)
- Niesłodka zupa z dyni
- Młode warzywa z pieca
- Angielskie (deserowe) ciasto naleśnikowe
- Karp w szarym sosie
- Barszcz czerwony
- Chleb alpejski z orzechami
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli
- Pierogi kresowe
- Sos majonezowy
- Kaczka z jabłkami
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Kanapka z pastą jajeczną
- Pierogi kaukaskie
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Ryba po azjatycku
- Jeż
- Sos prowansalski aioli
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Grejpfrut z sałatką z kurczaka
- Sorbet owocowy
- Jajka w sosie majonezowym z dodatkami
- Rogaliki z powidłami
- Jeż z awokado
- Barszcz postny
- Tarta jabłkowa II
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Dynia z piekarnika
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Ryba po żydowsku
- Placuszki cukiniowo-ziemniaczane