- Kisiel owocowy
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Ryż smażony z kiełkami i szynką
- Surówka z selera z owocami
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Mus śliwkowy
- Masa pomarańczowa
- Sola meuniere
- Słodka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Makrobiotyczne gołąbki
- Kruche ciasto z musem owocowym
- Ziemniaki faszerowane
- Placuszki z twarogu
- Trufle czekoladowe
- Daktylowe roladki
- Makrela w ziołowej potrawce
- Sorbet owocowy
- Croque monsieur i croque madame
- Szaszłyk z kurczaka z boczkiem
- Ryba po azjatycku
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Karmelowe wafelki
- Knedelki z sandacza
- Ptysie na słodko z nadzieniem z bitej śmietany
- Sałatka z arbuza i fety
- Zupa francuska
- Przecier jabłkowy
- Napój marchwiowo-malinowy
- Ciasteczka owsiane z ziarnem sezamowym
- Owocowa bomba
- Budyń czekoladowy (suflet)
- Puszysty mus wieloowocowy
- Kruche ciasteczka
- Dal z soczewicy
- Rulonik z warzywami
- Batoniki orkiszowe
- Halibut pod parmezanem
- Grzybek śmietanowy
- Budyń karmelowy
- Barszcz ukraiński
- Jajka z nadzieniem twarożkowym
- Ziemniaki po duńsku
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Ryżowa szarlotka
- Kartoflanka przecieranka
- Sałata z pomidorów
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Paszteciki z tuńczykiem
- Rogaliki krucho-drożdżowe
- Brzoskwiniowa pianka
- Jabłko duszone
- Naleśniki z farszem twarogowym
- Bananowa manna
- Kruche babeczki z masą orzechową
- Francuski sos czosnkowy
- Mazurek nugatowy
- Risotto z łososiem
- Deser jogurtowo-owocowy
- Ryba po żydowsku
- Zawiniątka z indyka w sosie porzeczkowym