- Pierogi leniwe - wersja sma¿ona (ma³drzyki)
- Zielona zupa
- Biszkopt (bez glutenu)
- Mazurek nugatowy
- Ryba po azjatycku
- Panga w pergaminie
- Ptysie na s³odko z nadzieniem z pianki owocowej
- Surówka z dyni
- Ch³odnik bu³garski (tarator)
- Chleb kukurydziany
- Lody z jogurtu
- Tarta cukiniowa bez ciasta
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Tarta - kruche ciasto
- Ciasteczka owsiane z ziarnem sezamowym
- Kolorowa jajecznica
- Risotto z ³ososiem
- Zupa jarzynowa
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Szarlotka biszkoptowa
- Panierowane serki ple¶niowe
- Sorbet owocowy
- Szpinakowe pesto
- Placuszki z twarogu
- Sa³atka z kurczaka i ananasa
- Koktajl dla malucha z miodem i jogurtem
- Kurczak egzotyczny
- B³yskawiczna sa³atka z tuñczyka
- Kartoflana zapiekanka
- Spaghetti z pulpetami
- Deser jogurtowo-owocowy
- Surówka z cykorii i natki
- Sma¿ona mozzarella
- P±czki z bia³ego sera
- Chleb Grahama
- Masa czekoladowa - ganache
- Lane kluski (bez glutenu)
- Kotleciki cielêce
- Aromatyczny schab
- Kosmiczne pojazdy
- Amerykañska szarlotka
- Kabaczek faszerowany ry¿em
- Brzoskwinowe oczko
- Babeczki z serem
- Topione pomidory
- Fasolka szparagowa odsma¿ana z boczkiem
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, miêsa i cebuli (bez glutenu)
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Marmoladka-przecier z dyni i jab³ek
- Budyñ (bez mleka)
- Soja prawie po bretoñsku
- Kopytka (bez jajek)
- Surówka z ¿urawinami i kapust± pekiñsk±
- Pierogi z soczewic±
- Tortilla hiszpañska
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Nadzienie do kurczaka (bez mleka, glutenu)
- ¦wieczki z nale¶ników z ziemniakami i bryndz±
- Sernik tradycyjny
- Murzynek Ja¶