- Tarta orzechowo-truskawkowa
- Szwedzki łosoś
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Kruche plastry cytrusów
- Tarta zapiekana z owocami i kremem
- Ciasto z jagodami ucierane
- Rogaliki z powidłami
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Papryka faszerowana warzywami
- Proste ciasto na kruchy spód
- Gołąbki po grecku
- Kurze zawiniątka
- Chrupiące babeczki
- Koktajl z melona
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Sałatka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Bezy z bitą śmietaną i owocami
- Przecier owocowy
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Pieczeń barania po angielsku
- Napój z owoców jagodowych
- Otulona brzoskwinia
- Bezy (bez mleka)
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Makaron w sosie Mornay
- Lody jagodowe z miętą
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Bananowa manna
- Błyskawiczny indyk w ogórkach
- Sałatka owocowa
- Jajka faszerowane
- Surówka z marchewki
- Chłodnik z pomidorów
- Zapiekanka z drobiu
- Warzywa z drobiem po chińsku
- Budyń karmelowy
- Naleśniki z mięsem
- Sałatka arabska tabuleh
- Rogaliki
- Zupa śliwkowa
- Barszcz ukraiński
- Mrożone owoce
- Pizza rozmaitości
- Mrożony jogurt jagodowy
- Placuszki serowe
- Ptysie dla alergika (bez glutenu)
- Zawiniątka z wędliny i serka
- Makrela w ziołowej potrawce
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Panierowane serki pleśniowe
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Zupa migdałowa
- Placki (bez mleka, jajek)
- Zapiekanka z mięsa i ziemniaków
- Cukinia faszerowana serem
- Naleśniki chińskie
- Kapuśniak
- Stir fry ze szparagów i krewetek