Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: jajka
-
rodzaj potrawy: deser
- Kruche ciasteczka
- Spaghetti z pulpetami
- Chleb pita
- Puszysty mus wieloowocowy
- Bakłażany zapiekane
- Ziemniaki po włosku (zapiekanka)
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Ciasto bezowe z kremem
- Jajka z szynką w majonezie
- Kotleciki drobiowe w sosie cytrusowym z makaronem
- Kurczak z ananasem
- Chleb alpejski z orzechami
- Rogaliki krucho-drożdżowe
- Sałatka z cukini
- Chleb razowy z kminkiem
- Chrupki Krzysia
- Filet z indyka w soku owocowym
- Zupa gulaszowa
- Rogaliki kokosowe
- Pierwsze mięsko
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Schab winny
- Kokosowy sernik
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Trufle czekoladowe
- Korż - placek kresowy
- Maślane bułeczki bez masła
- Tort (bez glutenu)
- Pomidorki sauté
- Naleśniki z owocami (ciepłe lub zimne)
- Kurczak w migdałach
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Sałatka z arbuza i fety
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Sałatka litwacka
- Rogaliki z powidłami
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Przecier jabłkowy
- Sernik tradycyjny
- Kotlety mielone (bez jajek)
- Puree z dyni
- Owocowa bomba
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Daktylowe roladki
- Knedle ze śliwkami
- Grzanki z mozzarellą
- Koktajl brzoskwiniowy
- Lody waniliowe
- Nadziewany kabaczek
- Owoce ze słoika
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Zapiekanka bułgarska mięsno-warzywna
- Ciasto pomarańczowe lub cytrynowe
- Ryba po grecku
- Kompot z rumiankiem
- Kisiel żurawinowy lub porzeczkowy
- Kompot z suszu