- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Spatzle
- Sałata z truskawkami
- Placki ziemniaczane (bez jajek)
- Szaszłyki z kurczaka
- Koktajl owocowy na lodach
- Omlet grzybek z kozim serem
- Masa czekoladowa
- Zapiekanka twarożkowa na słodko
- Bezglutenowe ciasteczka
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Krem truskawkowy
- Makaron z warzywami
- Spaghetti z bobem
- Kluski serowe z rodzynkami
- Owocowa bomba
- Maślane bułeczki bez masła
- Brzoskwinie na ostro
- Arabski chleb pita
- Ciepła sałata z ziemniaków
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Potrawka z kurczaka
- Lody dla młodych
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Makaron z serem
- Omlet po hiszpańsku (tortilla)
- Risotto z łososiem
- Deserowa zupa owocowa
- Sałatka owocowa na słono
- Szarlotka miękka
- Panierowane paluszki rybne
- Bakłażany duszone
- Szaszłyki z polędwiczek wieprzowych
- Kruchy placek ze śliwkami
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Kukurydziany chlebek amerykańskich farmerów
- Babka drożdżowa III
- Zapiekanka brokułowa
- Kisiel z malinami
- Ziemniaki po węgiersku
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Sałatka z bakłażanów
- Przecier owocowy
- Lody bananowe (bez mleka)
- Szarlotka
- Kisiel owocowy
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Konfitury (i sok) z malin
- Kolorowa jajecznica
- Surówka z kminkiem
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Mozzarella w karecie
- Ryba w beszamelu z kukurydzą
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Naleśniki z mięsem
- Puszysty mus wieloowocowy