- Bezy (bez mleka)
- Zupa francuska
- Sernik (bez glutenu)
- Soja prawie po bretońsku
- Chłodnik
- Resztki lata
- Biszkopt z surowymi owocami
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Tęczowy sorbet
- Lody (bez mleka)
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Koktajl dla malucha z miodem i jogurtem
- Słodkie kaszotto
- Sos winegret
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Sernik tradycyjny
- Krem truskawkowy
- Owocowy indyk
- Ryż z truskawkami
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Bułki maślane
- Stworki z ciasta serowego
- Pasta z awokado
- Domowy budyń
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Sałatka warzywna w marynacie
- Biszkopty bezglutenowe
- Jajka mimoza
- Ryż smażony z kiełkami i szynką
- Kruche ciasteczka
- Chleb kukurydziany
- Chińskie jajka herbaciane
- Łazanki zapiekane z owocami
- Sałatka z zieloną soczewicą
- Kotlety mielone (bez jajek)
- Jajka faszerowane
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Szparagi w cieście
- Pomidory nadziewane twarożkiem (bez glutenu)
- Kapusta pekińska z patelni
- Ślimaczki cynamonowe - ciastka
- Trufle czekoladowe
- Owoce ze słoika
- Galaretki
- Szaszłyki z łososia
- Naleśniki (bez glutenu)
- Sałatka litwacka
- Kuskus jak prawdziwy
- Placek piaskowy ze śliwkami lub jabłkami
- Ciasto (bez mleka)
- Schab ze śliwkami
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Sałatka z arbuza i fety
- Kurczak w sosie czereśniowym
- Zupa gulaszowa
- Kuszące jabłka
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Tarta brokułowa
- Budyń z żółtkiem
- Sos polski