- Chleb ziołowy
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Rolada serowa
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Felafelki
- Słodkie bułeczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Schab z pomarańczami
- Mleczny przysmak
- Ryżowa szarlotka
- Pierogi ruskie
- Deser gruszkowy
- Mus owocowy
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Kisiel z malinami
- Spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym
- Sałatka grecka III
- Zapiekanki z bagietki
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Kurczak z ryżem
- Kompot ze śliwek
- Surówka z cykorii
- Koktajl brzoskwiniowy
- Zupa z jabłek na słono
- Zupa szpinakowa
- Słone patyczki
- Ptysie na słono z farszem beszamelowym
- Pasta z awokado
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Pączki dla małych dzieci (bez mleka, jajek, glutenu)
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Ciasto z jagodami kruche
- Chłodnik hiszpański (gazpacho)
- Sernik dziecinnie prosty
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Szparagi w cieście
- Jajka mimoza
- Warzywa smażone w cieście
- Przecier z cukinii
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem
- Ryba w sosie koperkowym
- Ryż z truskawkami
- Sorbet malinowy
- Krem jarzynowy z indykiem
- Tarta cebulowa II
- Zupa krem z kalafiora i sałaty
- Rulonik z serem
- Banany z szynką
- Kotlety mielone dla dzieci
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Rulonik z warzywami
- Bowl bezalkoholowy
- Amerykańska szarlotka
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Leśny przysmak na kolację
- Biszkopty bezglutenowe
- Knedle z mrożonymi śliwkami lub truskawkami
- Krem z pomidorów
- Spaghetti z sosem pomidorowym